Centrul Național de Pregătire și Montaj GPL Auto Landi Renzo a fost inaugurat in vara anului 2015 şi este un proiect al Proeco™ Gas Systems, importator al instalaţiilor gpl auto Landi Renzo. Este un service modern, multifuncțional, asigurând atât instruiri tehnice şi practice pentru personalul unităților service din ţară autorizate pentru montajul și mentenanţa instalaţiilor GPL auto Landi Renzo, in scopul perfecționării specialiștilor în domeniul GPL, cât şi, prin intermediul echipei proprii de specialiști, montaje ale instalaţiilor GPL clienţiilor proprii.

 

Centrul Național de Pregătire și Montaj GPL Auto Landi Renzo oferă condiţii moderne pentru aprofundarea cunoştinţelor din domeniu GPL, începând cu montajul în sine al unei instalaţii GPL, reparaţia sau schimbul unei piese şi terminând cu diagnoza GPL şi reglajele mecanice sau de natură software ale unei instalaţii GPL auto Landi Renzo. Marele avantaj îl reprezintă organizarea de workshop-uri în cadrul instruirii, cu scopul de a pune în practică informaţiile acumulate.

 

Partenerii Proeco™ Gas Systems beneficiază de suport în activitatea de promovare atât indoor, outdoor, cât şi online ca parte a unui program de dezvoltare a unei reţele de parteneri solide şi bine reprezentate în România de montatori de instalații GPL auto. Notorietatea companiei italiene Landi Renzo în piața instalațiilor GPL auto, în special grație proiectelor OEM dezvoltate în colaborare cu marile companii producătoare din întreaga lume a făcut ca instalațiile GPL auto cu această marcă să se bucure de respect și pe piața din România.

 

Instalațiile GPL auto Landi Renzo au devenit o investiție demnă de luat în seamă atunci când vine vorba despre sistemele alternative de propulsie propuse de producătorii auto, iar în piața after-market, unde prețul instalațiilor GPL auto este important, instalațiile GPL auto Landi Renzo au stabilit un raport calitate și preț atrăgător.

 

Proeco™ Gas Systems dezvoltă o interfeță de achiziție online a unei instalații GPL auto, www.eGPL.ro, foarte ușor de accesat și utilizat având la dispoziție o bază de date amplă și foarte solidă și permanent actualizată. Proeco™ Gas Systems, prin platforma online www.eGPL.ro, îşi propune să ofere o soluţie simplă şi la îndemână de conversie a unui autovehicul pe benzină la una din resursele economice şi accesibile – GPL, documentele necesare pentru identificarea soluției fiind cartea de indentitate a vehiculului şi talonul acesteia.